Πολιτική επιστροφών

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής του/των προϊόντος/ων με άλλο μέγεθος, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Το κόστος της πρώτης αλλαγής είναι δωρεάν και αφορά αλλαγή σε μέγεθος κ μόνο. Το κόστος κάθε επόμενης αλλαγής είναι 4€.

Προϋποθέσεις αλλαγής :

• Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν από εσάς, πλήρη και χωρίς φθορές.

• Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι συσκευασμένα με ασφάλεια και ακριβώς όπως τα παραλάβατε (με τα καρτελάκια των ρούχων και τη ζελατίνα τους σε Ρούχα & Αξεσουάρ και στην εργοστασιακή τους συσκευασία σε Παπούτσια), έτσι ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια και να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά. Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2105122786. Μόλις ολοκληρωθεί η επικοινωνίας μας, γίνεται αποστολή του νέου δέματος και στην συνέχεια ανταλλαγή με το παλιό δέμα χέρι με χέρι με τον διανομέα (courier). Βασικές πληροφορίες: • Τοποθετήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε, στην αρχική τους συσκευασία.

• Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει οπωσδήποτε να τα συσκευάζετε κατάλληλα -σε ένα μεγαλύτερο κουτί- έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.

• Η αλλαγή/αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο σας, κάνοντας ανταλλαγή (χέρι με χέρι). Δηλαδή θα σας παραδώσει ο courier το δέμα με τα νέα προϊόντα και εσείς θα του δώσετε το δέμα με τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε.

• Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει οπωσδήποτε να τα συσκευάζετε κατάλληλα -σε ένα μεγαλύτερο κουτί- έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.Τα στοιχεία αποστολής για την επιστροφή είναι τα παρακάτω:

Twice2Shoes

Ζηνοδώρου 19Αθήνα 104 42

 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ Η ΧΡΩΜΑ.

Κάθε αλλαγή σε διαφορετικό κωδικό ή χρώμα, υπάρχει αυτόματη χρέωση 7€.

 

 

Σημαντικές πληροφορίες:

• Για την επιστροφή, αλλαγή ή αντικατάσταση του εμπορεύματος θα λαμβάνεται υπόψη η αξία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

• Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που επιστρέφετε και θα γίνεται αυτόματη κράτηση 7€. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από λογαριασμό μας στην Εθνική Τράπεζα. Ενδέχεται να υπάρξουν κρατήσεις από την τράπεζα σας, και ενδεχόμενη καθυστέρηση, στην περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι σε κάποια άλλη τράπεζα. Η εταιρεία μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει (κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών) ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεται ο πελάτης κατά την λήψη των ποσών που επιστρέφονται.• Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δεχτούμε καμία αλλαγή/επιστροφή αν πρώτα δεν έχει υπάρξει επικοινωνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σε ειδικές εκπτωτικές περιόδους – πχ. Black Friday, Cyber Monday κλπ – δεν θα εξετάζονται υποθέσεις αλλαγών/επιστροφών.Όλα τα αιτήματα που καταχωρούνται εντός των παραπάνω ημερών, θα εξετάζονται μετά το πέρας τους, σε εύλογο χρονικό διάστημα.